4 septembrie 2015

CUM SA AI MAI MULTA INCREDERE IN TINE ATUNCI CAND NU ESTI MULTUMITA DE FELUL IN CARE ARATI

Cand incerci sa obtii atentia cuiva, ti se spune ca trebuie sa ai incredere in tine. La fel si cand incerci sa obtii job-ul visurilor tale.

Acest sfat este unul din cele mai bune pe care toata lumea ti-l ofera, dar poate fi destul de dificil atunci cand nu te simti confortabil cu aspectul tau fizic. Iata cateva modalitati prin care vei avea mai multa incredere in tine:

1. REDIRECTIONEAZA-TI ATENTIA CATRE ATUURILE TALE

Trebuie sa fie ceva ce iti place la tine, asa ca cel mai bine este sa te concentrezi pe aceste lucruri.Daca iubesti stilul tau vestimentar, imbraca-te intr-un fel care iti va aduce complimente. Trebuie sa te concentrezi intreaga zi pe aceasta parte a ta si sa ignori toate celelalte lucruri. In acest fel iti va fi mult mai usor sa ai increzatoare in tine!

2. IMPRIETENESTE-TE CU OAMENI POZITIVI

Iti amintesti de scena din filmul „Mean Girls”, cand toate fetele isi critica look-ul, iar Cady trebuie sa se gandeasca la ceva ce nu ii place in legatura cu ea? Acest lucru este foarte adevarat!Daca iti petreci timp cu persoane negative, care se urasc pe ele insele, in timp vei incepe sa gandesti la fel. De aceea, trebuie sa ai langa tine oameni optimisti, care vor avea un impact pozitiv asupra ta.

3. PREFA-TE!

Acest lucru ar trebui sa fie temporar, pentru ca esti deja minunata. Dar, atunci cand ai nevoie de un plus de incredere, prefa-te ca esti un supermodel sau un personaj dintr-un film pe care il admiri. In acest fel, va fi imposibil sa te simti nesigura pe tine. Iti va da curajul sa faci lucruri la care pana acum nici nu te-ai gandit!

4. MASCHEAZA DEFECTELE!

Este nevoie de timp sa inveti sa iti apreciezi corpul. Pana cand te vei simti confortabil cu picioarele tale, simte-te libera sa le acoperi cu pantaloni care te avantajeaza. Pana cand ajungi sa iti iubesti ochii, machiaza-te mai intens. Nu trebuie sa uiti ca aceste solutii sunt doar temporare. Trebuie sa iti acoperi „defectele” pana cand inveti sa nu le mai consideri defecte!

5. COPIAZA STILUL VEDETELOR FAVORITE

Urmareste comportamentul celebritatilor tale favorite din timpul interviurilor. Au emotii? Se balbaie? Da-ti seama care sunt lucrurile pe care le fac bine si care sunt lucrurile pe care le fac rau si aplica-le si in viata ta. Daca esti curajoasa, ai putea chiar sa te inregistrezi cu o camera de filmat si sa observi ce ai putea sa schimbi ca sa ai mai multa incredere in tine.

6. CERE PAREREA PERSOANELOR DIN JUR

Atunci cand te uiti in oglinda, tot ceea ce vezi este o frunte prea mare si niste picioare prea scurte. Atunci cand parintii tai se uita la tine, tot ce vad este frumusete. Intreaba-ti prietenii ce parere au despre tine si vei afla o gramada de lucruri pozitive la care nu te-ai gandit pana acum.

7. INVATA SA TE IUBESTI!

Mereu ti s-a spus sa iti iubesti corpul, dar nu este atat de usor precum pare. Incearca sa nu te mai studiezi in oglinda! Daca te simti bine, nu ai niciun motiv sa iti verifici look-ul, acest lucru ar putea sa iti schimbe rapid dispozitia. Gandeste-te ca esti la fel de frumoasa precum te simti!
Text: Miruna Tarabega
Foto: PR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu