24 iunie 2015

5 TRASATURI IMPORTANTE ALE UNEI FEMEI DESCURCARETE

Sunt oameni care pot depasi cu usurinta aspectele mai putin confortabile ale vietii, aceia pentru care impedimentele nu reprezinta ceva imposibil de trecut.
Probabil ai si tu un astfel de model, un om care sa te inspire prin felul sau de a fi. O femeie descurcareata, de exemplu, ce reuseste sa depaseasca obstacolele aparute, este inzestrata cu anumite trasaturi pe care ti le poti atribui sau imbunatati si tu:

1. ARE INCREDERE IN EA

Cand intra intr-o incapere atrage toate privirile, dar nu pentru ca are o frumusete deosebita, ci pentru atitudinea plina de incredere pe care o afiseaza oricand. Ea stie sa se simta bine in corpul sau si nu ezita sa arate asta prin stil, prin felul de a privi, de a merge, prin detaliile ce exprima originalitate. Bineinteles, aceasta calitate se reflecta si in relatiile sale, personale sau profesionale. Cand esti increzatoare in fortele proprii, stii sa pretinzi ceea ce ti se cuvine si, astfel, ai intotdeauna de castigat.

2. ESTE AMBITIOASA

Indiferent de alte caracteristici, unei femei descurcarete nu ii lipseste niciodata ambitia. Nu se multumeste niciodata cu putin pentru ca merita ce este mai bun si este constienta de asta. Munceste cat e nevoie pentru a-si atinge scopul si nu se lasa doborata de un esec sau de o problema aparuta pe drum. Perseverenta e un principiu de viata si, indiferent de circumstante, dorinta de a-si atinge scopul este motivatia necesara pentru orice activitate savarsita.

3. ISI REVINE USOR DUPA UN ESEC

Ea e intotdeauna constienta de faptul ca a gresi nu e ceva catastrofal si greseala e doar o lectie de viata, nu o infrangere. Tocmai de aceea incearca sa invete din fiecare experienta si priveste partea plina a paharului. Indiferent de intamplarile mai putin bune, se bucura de ceea ce ii ofera fiecare zi si trece cu usurinta peste orice impediment.

4. NU SE ABATE DE LA PRINCIPIILE SALE

Se spune ca ”scopul scuza mijloacele”, dar nu de fiecare data punerea in practica are rezultatele scontate. Pentru a reusi ceea ce iti propui, trebuie sa faci tot ce tine de tine, tot ce e necesar, mai putin sa fii prefacuta. Unele femei isi schimba felul de a fi in functie de context, de exemplu se prefac plictisite sau neinteresate pentru a parea mai sofisticate si a atrage atentia.
Chiar daca au de castigat la un moment dat, nimeni nu se poate preface la nesfarsit si vor fi catalogate ca superficiale. Bineinteles, isi vor pierde din credibilitate si nu vor putea lega relatii de lunga durata. O femeie descurcareata se bazeaza intotdeauna pe autenticitate.

5. ARE GRIJA DE ASPECTUL FIZIC

Bineinteles, a arata bine e un punct important de pe lista de obiective a oricarei femei descurcarete. O femeie ingrijita, care stie sa isi puna in evidenta calitatile fizice fara sa exagereze, e intotdeauna mai sigura pe ea decat una neglijenta cu felul in care se prezinta in societate. Prima impresie cantareste foarte mult, iar impactul vizual este cartea ta de vizita. Asadar, nu uita sa ai grija intotdeauna de aspectul fizic!
Text: Georgiana Calin
Foto: PR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu