6 iulie 2015

7 LUCRURI PE CARE TREBUIE SA LE FACI DACA ESTI SINGLE

Daca nu esti intr-o relatie in acest moment nu inseamna ca ai motiv sa te plangi! Din contra! Bucura-te de aceasta perioada si fa toate acele lucruri pe care nu ai putea sau nu ai avea timp sa le faci daca ai fi intr-o relatie!
1. PLEACA SINGURA IN VACANTA SINGURA
Nu este nimic mai eliberator decat sa pleci singura intr-o aventura! Fara nimeni care sa iti compromita programul, vei face exact ceea ce iti doresti. Calatoria ta va arata exact asa cum ai visat. Trebuie neaparat sa faci asta inainte de a incepe o noua relatie!

2. ECONOMISESTE BANI

Statistic vorbind, cand esti intr-o relatie tinzi sa cheltui mai multi bani, indiferent ca este vorba despre cheltuieli comune, de facturi duble la supermarket sau de cadouri.
Acum nu trebuie sa exagerezi, dar este un moment bun sa faci economii.

3. AI DREPTUL SA FII EXIGENTA

Chiar daca lumea din jur sau emisiunile pe care le urmaresti la TV te pot face sa simti ca ai un handicap doar pentru ca esti singura, nu este cazul sa iti cobori standardele. Nu este nimic in neregula cu tine. Si nu este cazul sa grabesti procesul sau sa arzi etape. Cand vei intalni persoana potrivita, vei stii!

4. BUCURA-TE DE MOMENTELE PETRECUTE CU PRIETENII

Este normal ca atunci cand esti intr-o relatie sa iti schmbi putin prioritatile. Asa ca acum, cat timp mai esti singura, ai tot timpul sa te bucuri de momente minunate alaturi de prietenii tai.

5. FLIRTEAZA

Unul dintre cele mai placute aspecte ale vietii de burlacita este ca poti sa flirtezi cand vrei, cu cine vrei. Ai toata libertatea din lume sa te joci, chiar fara vreo finalitate sau vreo intentie clara, doar pentru placerea jocului.

6. FII EGOISTA

Daca relatiile se bazeaza pe compromisuri, viata ta de burlacita ar trebui sa fie una foarte egoista, esti de acord? In perioada asta fa doar acele lucruri care te fac pe tine, si doar pe tine, fericita! Vei avea destul timp sa faci compromisuri cand nu vei mai fii singura, acum savureaza fiecare moment si bucura-te de fiecare placere vinovata. Indeplineste-ti toate dorintele!

7. RELAXEAZA-TE

In sfarsit, cel mai important, nu trebuie sa te simti trista sau stresata pentru ca esti singura! Relatiile stabile, romantice si fericite nu apar la comanda. Ai rabdare si, pana atunci, savureaza fiecare moment al vietii tale de femeie singura, libera si independenta!
Text: Ana Toma
Foto: PR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu